tirsdag 1. mai 2012

På vei til hytta her om dagen kjørte jeg forbi dette blåveis og hvitveis stedet, her vokste de om hverandre i skjønn forening.
Om ikke så lenge nå dukker det opp mark jordbær også, det er utrolig mye markjordbær utover mot hytta.
Men i dag nøt vi vår første ute middag i år med bordpynt og garnityr fra hagen, kirsebærgrener, en liten jordbærplante, kuleprimula og løpestikke. Desserten vår var hjemmelaget vaniljeis og kokosis med knekk og sjokolade.


2 kommentarer:

  1. Fin blåveis :) og deilig mat, hadde laks vi også i går, med tandoorimainade på. Du lurte på gulrotoppbevaring; jeg sår både sommer og vintergulrot, sommergulrota spiser vi i løpet av sommeren, vintergulrota er noe tregere å står på vokseplassen helt vi har spist de opp. Å ta opp gulrot med spett pga frost i bakken er intet ukjent fenomen her i hagen:) En kan også forvelle gulrota og fryse den.

    SvarSlett
  2. Nydelig blåveisbilder!
    Så koselig med utemiddag, tenker det smakte.
    Ha en fin uke videre!

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...