På vei til hytta her om dagen kjørte jeg forbi dette blåveis og hvitveis stedet, her vokste de om hverandre i skjønn forening.
Om ikke så lenge nå dukker det opp mark jordbær også, det er utrolig mye markjordbær utover mot hytta.
Men i dag nøt vi vår første ute middag i år med bordpynt og garnityr fra hagen, kirsebærgrener, en liten jordbærplante, kuleprimula og løpestikke. Desserten vår var hjemmelaget vaniljeis og kokosis med knekk og sjokolade.
Fin blåveis :) og deilig mat, hadde laks vi også i går, med tandoorimainade på. Du lurte på gulrotoppbevaring; jeg sår både sommer og vintergulrot, sommergulrota spiser vi i løpet av sommeren, vintergulrota er noe tregere å står på vokseplassen helt vi har spist de opp. Å ta opp gulrot med spett pga frost i bakken er intet ukjent fenomen her i hagen:) En kan også forvelle gulrota og fryse den.
SvarSlettNydelig blåveisbilder!
SvarSlettSå koselig med utemiddag, tenker det smakte.
Ha en fin uke videre!