Hager kan by på mange herligheter og i min hage voser denne soppen i en ring på ca. 2 m i diameter, Vårfagerhat , den er en god matsopp og jeg synes den er best å bare smørsteke de og salte og pepre lett. Plenen skal klippes, så da er det bare å sanke inn før gressklipperen tar dem.
Så mye har ble det av årets fangst og de største hattene er på ca. 10 cm i diameter, så det er en god del sopp. Hvert år blir det mer og mer, ringen blir større og større. Her er en link til litt info om hekseringer
Deilig å finne slike herligheter i hagen uten å måtte gjøre så mye for å få noe godt :)
Se HER for innlegg i matbloggen om soppen :)
Så flott å være sin egen soppleverandør!
SvarSlettHa en fin kveld. Klem
Så gøy med egen sopp. Jeg er pysete når det gjelder sopp. Spiser det gjerne, men helst i kjøpt versjon siden jeg overhode ikke har peiling på det.
SvarSlettØnsker deg ei flott uke.